Pages

Wie zijn we en wat doen we?

Coriotravel bestaat uit specialistische reisplanners. Het team wordt aangestuurd door Paul Crombag en Margot Vanderbooren. Paul en Margot hebben tientallen jaren ervaring in de reisbranche, zij geven onafhankelijk reis- en vakantieadvies (Coriotravel is namelijk een onafhankelijke reisorganisatie) en, heel belangrijk: zij bereisden alle werelddelen en bezochten vele landen. “Iedere vakantiebestemming die Coriotravel aanbiedt, is door ons persoonlijk getoetst en getest op locatie. Vandaar onze slogan: Uw Reis, Onze Garantie.” De reisplanners van Coriotravel zijn ‘wereldwijd thuis’ en hebben verstand van volledig verzorgde vakantiereizen, rondreizen, fly-drive, stedentrips en groepsreizen. Wie verzekerd wil zijn van een voorspoedige reis en een prettige vakantie, praat met onze reisplanners. Zij zijn klantvriendelijk, betrouwbaar en bereikbaar en bieden u het meest uitgebreide aanbod van alle Duitse touroperators en reisorganisaties.

Paul Crombag

Een heel leven lang in de reiswereld ! Ja, dat mag je wel zeggen. Na mijn start bij Reisbureau Solair in 1970 en enkele jaren als bedrijfsleider bij een Limburgse keten, ben ik in 1978 gestart als onafhankelijk reisadviseur en –organisator. Het is geweldig als je van je passie je beroep kunt maken en dat is mij gelukt. Mijn lievelingsbestemmingen zijn door de jaren heen ook geliefd geworden bij onze grote, vaste klanten kring; allereerst was er de liefde voor het hele Middellandse Zeegebied, met geweldige diversiteit en prachtige cultuur en natuur. Later kwam daar het echte Afrika bij met zijn fantastische natuur, maar ook Noord- en Zuid Amerika bieden voor elk wat wils. Vanuit onze winterresidentie ( van 2010 tot en met 2015 op de Filipijnen) waren wij in de gelegenheid om heel Azië te ontdekken en voor onze klanten bijzondere plekken te vinden. Op weg naar mijn gouden jubileum in de reiswereld, wil ik graag nog elke dag voor onze klanten de leukste reis samenstellen; dat is het mooiste wat er is!

Margot Vanderbooren

Ook ik heb het geluk dat mijn hobby tevens mijn beroep is. Door mijn liefde voor reizen en culturen heb ik bijna alle uithoeken van de wereld mogen bezoeken en samen met mijn partner Paul hebben we al menig onbekend maar prachtig plekje ontdekt. Mijn grote favoriet zijn de Filipijnen met de prachtige, witte stranden maar vooral als geweldige duikbestemming. De laatste 10 jaar ligt mijn interesse ook bij cruise reizen. Ik heb dan ook veel schepen bezocht en bevaren. Voor mij heeft de reisbranche, waarin ik al ruim 30 jaar werkzaam ben, geen geheimen meer. Wel verrassingen………! Of u nu bij ons binnenkomt voor een reis op maat, een groepsreis of een duikreis…..Ik adviseer u graag met bijzondere en verrassende bestemmingen en locaties.

Stefan Theunissen

Al ruim 12 jaar ben ik werkzaam in de reisbranche en vanaf 1 juli 2016 in dienst bij Corio Travel. Mijn reiservaringen zijn erg gevarieerd; o.a. cruisen in het Caribisch gebied, een back-pack rondreis door de Verenigde Staten of een lekker luie strandvakantie op een zonnig Grieks eiland. Reizen door Zuid,- en Midden- Amerika vind ik echt fantastisch! De ongerepte natuur, het avontuur en de mensen spreken mij erg aan. Mijn laatste reis was naar Nicaragua. Een fantastisch land, waar het toerisme nog in de kinderschoenen staat. Hierdoor valt er nog veel te ontdekken en kun je de echte "Nicaragüenses" cultuur terugvinden. Oud- koloniale steden zoals Leon en Granada hebben veel authentieke gebouwen en de natuur van de provincie Somoto en het eiland Ometeppe is bijzonder mooi. Als afsluiting van de reis genieten van de zon die ondergaat in de Grote Oceaan op het strand van Playa Maderas……..ongekend!! Wilt u ook een reis om nooit te vergeten? Ik geef u graag persoonlijk advies.

Eric Roufs

Na een uitstapje van een kleine twee jaar naar onze Oosterburen, ben ik sinds kort weer terug op het oude nest. Vanaf 2000 was ik al in dienst bij Paul Crombag en heb me in deze periode opgewerkt tot een allround reisadviseur. Mijn reiservaringen strekken zich uit van Lapland tot Zuid- Afrika en van Hawaii tot Australië, met als absolute uitschieters de VS en Canada waar ik al meer dan tien keer ben geweest. Per auto, camper, trein en schip; alles heb ik al eens gedaan. Het samenstellen van reizen en het putten uit eigen ervaring is mijn grote passie en deze kennis wil ik graag met u delen.

E-mail verzenden
(optioneel)

Onze klanten over Coriotravel

Bedankt voor de goede service! Vakantie is geboekt!
Pascalle Crombag
Leuken ik wens jullie heel veel succes hopelijkzien we ons.
Annie Kockelkoren

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem contact met ons op!

Het team van Coriotravel zal u met alle plezier van deskundig advies voorzien.