Uit ons aanbod

 • Steden Reizen

  Waarom onze stedenreizen niet standaard zijn? Wij weten óók het beste restaurant en de meest authentieke plekjes voor u te vinden.

 • Bijzondere rondreizen

  Ook onze rondreizen zijn niet standaard. Zowel per huurauto, met een uitgebreide routebeschrijving, als ook in groepsverband met vakkundige reisleiding. Wij maken uw rondreis exact op maat!

 • Duik Reizen

  Uit eigen ervaring brengen wij u naar bijzondere plekjes, waar onze lokale duikgidsen u meenemen naar de geheimen van de zee.

 • Incentives & Groepsreizen

  Uw medewerkers belonen met een luxe reis(je)? Of je nu met 8 relaties naar Valencia wil of met 300 naar New York; wij zijn uw aangewezen partner voor incentives en groepsreizen

 • Sport Reizen

  Geen tijd om alles zelf uit te zoeken en te regelen? Bezoek voetbalwedstrijden in Duitsland, Engeland, Italië of Spanje; Formule-1-races wereldwijd; uw eigen motortour door de USA, Canada of Zuid-Afrika? Wij bereiden uw reis tot in de puntjes voor.

 • Culinaire Ontdekkingsreizen

  Wij hebben bijzondere programma’s in ons aanbod. Wat dacht u van 'Rondje Vlaanderen' of 'Elzas-totaal' ? 'Genieten tot kunst verheffen' is ons motto, dus daarin kunnen wij u uitstekend adviseren.

Voor u geselecteerd

 • Default
 • Title
 • Date

SS Expedition Logo new 60K1 sans expeditie
PREMIUM ALL INCLUSIVE CRUISES MET DE SILVER SPIRIT
Intiem schip voor slechts 540 gasten~ Ruime suites met butler service~ Vrije tafelkeuze en specialiteitenrestaurants~
Geselecteerde champagne, wijnen en likeuren~ Mini-bar in uw suite met uw voorkeursdranken~ Transfers en vluchten~
Exclusief partnership met Relais & Châteaux~ Fooien inbegrepen~ Gratis WiFi


           Blad 3   Achterzijde

 

Blad 2 met wijziging--  BARCELONA-ROME   9-18 AUGUSTUS 2017--
              -- Superaanbieding!!!--


VISTA Suite         € 4.265,- p.p.

Veranda 1 Suite   € 4.465,- p.p.
Veranda 2 Suite   € 4.565,- p.p.
Veranda 3 Suite   € 4.665,- p.p.
Veranda 4 Suite   € 4.765,- p.p.
Veranda 5 Suite   € 4.865,- p.p.
Veranda 6 Suite   € 4.965,- p.p.

Algemene voorwaarden: Bovenvermelde prijzen zijn inclusief cruise ( all inclusive aan boord), lokale transfers en vluchten in economy class. De prijzen zijn in Euro's per persoon, gebaseerd op dubbele bezetting, inclusief BTW. Tarieven afhankelijk van beschikbaarheid van de cruise, vluchten en transfers en kunnen te allen tijde wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Aanbod enkel van toepassing op nieuwe boekingen. Één uur gratis Wifi per persoon per dag is inbegrepen. Gedetailleerd overzicht van de algemene voorwaarden van de cruise: www.silversea.comOnze klanten over Coriotravel

Bedankt voor de goede service! Vakantie is geboekt!
Pascalle Crombag
Leuken ik wens jullie heel veel succes hopelijkzien we ons.
Annie Kockelkoren

CorioTravel, het nieuwe reisbureau

CorioTravel, het nieuwe reisbureau van Paul Crombag en Margot Vanderbooren in de Oranje Nassaustraat 3 in Heerlen, de specialisten op het gebied van cruises, reizen op maat, rondreizen, safari's, stedenreizen, dive & adventure, groepsreizen & incentives. Wij bieden u het meest uitgebreide aanbod van alle Duitste touroperators en reisorganisaties.Welkom bij het CorioTravel-team van Paul en Margot onder het motto: 'Uw reis is onze garantie!'

Meer info