cunard logo bg wit 01

Een cruise met Cunard misschien wel hét topidee voor een perfecte vakantie en om de dagelijkse beslommeringen achter te laten. De 3 prachtschepen meren aan in de boeiendste steden en garanderen volledige ontspanning in combinatie met unieke faciliteiten en de White Star Service.

U vindt er voldoende ruimte voor ontspanning en kunt er uw hele vakantie lang genieten van rust en entertainment: de verfijnde kuurfaciliteiten, de grote theaters met tal van bekendheden en culinaire verwennerij. U bepaalt zelf het evenwicht tussen relaxen en sociale activiteiten met een service die steeds weer een verfijnde ervaring garandeert.

De Queen Elizabeth, Queen Victoria en Queen Mary 2 zijn buitengewone schepen. Ze hebben hun eigen unieke persoonlijkheid en beschikken over enkele sterke familietrekken, zoals de bekende rood-zwarte schoorsteen, een symbool dat verwijst naar de elegantie aan boord. Hun elegante lijnen doen denken aan de klassieke pakketboten van weleer. Ze trekken dan ook vaak de aandacht in de overzeese havens waar ze aanmeren. Hun aankomst en vertrek zorgen voor opwinding, iets wat u zult merken zodra u aan boord bent. Als u op het dek staat te zwaaien vlak voor vertrek, hoort u stemmen vol verwachting. Zo start uw vakantie bij Cunard, op elk schip.
                                              queen elizabeth 01queen mary 01queen victoria 01

De unieke klasse van Cunard :
- Elegante kajuiten en luxueuze suites
- De beste tradities op zee
- Voortreffelijke keuken en grootse sociale gelegenheden
- White Star Service: van de typerende begroeting met witte handschoenen bij inscheping tot de attente service die u krijgt van uw Stateroom Stewart
- Typisch Brits: de Cunard schepen zijn alom bekend om hun Britse Stijl en tradities aan boord zoals het dagelijks ritueel van White Gloved Afternoon Tea.
- Onvergetelijke reizen: de iconische Cunard Queens bieden een unieke en inspirerende ervaring aan alle gasten, waar ze ook varen. Ze zetten koers naar ’s werelds populairste   bestemmingen en blijven de unieke Transatlantische Crossing en Wereldcruises aanbieden.


 queen elizabeth 01
queen elisabeth

(klik hier voor de route en prijzen)

De Queen Elizabeth is het derde Cunard-schip. Dit moderne en ruime schip heeft alles in huis wat u verwacht voor omvaarten over de hele wereld. Hier draait het om entertainment. van de 6000 boeken tellende bibliotheek tot het magnifieke Royal Court Theatre, waar nu Palladium Nights wordt opgevoerd, een show vol songs uit de jaren zestig en zeventig. En sociale activiteiten. De intieme, levendige Yacht Club is misschien wel de favoriete trekpleister aan boord, maar het is zeker niet de enige.

De Queen Elizabeth is een schip vol leven. U kunt er overal mensen ontmoeten in de elegante openbare ruimtes of buiten, zoals het innovatieve Games Deck onder een luifel met een echt tuingevoel. Op de grasmat kunt u altijd terecht voor een spelletje croquet of paddle tennis. De Garden Lounge mag u gerust zien als uw eigen oranjerie. In deze ruimte naast de Pavilion Pool treden regelmatig livebands op, zodat u kunt genieten van de avondactiviteiten met wat muziek op de achtergrond.

Naast de drie hoofdrestaurants kunt u ook "elders" dineren op de Queen Elizabeth. Dit betekent lunch of avondmaal in het Verandah Restaurant (erkend als het beste op zee), waar u zich mag verheugen op het beste van de Franse keuken. Onze Lido Restaurants bieden daarnaast de hele dag door buffet aan, met bijkomende maaltijdopties 's avonds. Asado staat bekend om zijn sissende Zuid-Amerikaanse grill. Jasmine biedt dan weer een keur aan Aziatische menu's aan. Bij Aztec krijgen Mexicaanse klassiekers een eigentijdse toets. Aan smaakvolle keuzes dus geen gebrek.
            qe roomkl qe champagne qe staircase600 450