logo

Ook in 2018 zet de ms Prinsendam vanaf Amsterdam koers naar iconische steden en verborgen parels in Noord- Europa en het Middellandse zeegebied. Cruise bijvoorbeeld de 'Gironde Estuary' door het Franse landschap van Bordeaux en proef de befaamde wijn ovanaf de bron, ontdek de Noorse Fjorden of IJsland en bewonder hun weergaloze natuurschoon vanaf het water. 
OnbOurShips PR LPTileklein  
Het schip is ontworpen om maximaal 835 gasten te ontvangen. Ruimtelijk, met warme persoonlijke service en door haar kleinschaligheid kan zij naar de kleine minder druk bezochte bestemmingen varen. De ms Prinsendam is een bijzonder schip- intiem, stijlvol, maar biedt een groots aanbod aan diverse voorzieningen. Haal diep adem en sluit uw ogen terwijl u met warme, kalmerende stenen een moment van rust en kalmte ervaart tijdens een hotstone massage van het Greenhouse Spa & Salon. Laat uw innerlijke sous- chef tevoorschijn komen wanneer u leert om een Spaanse paella of een Italiaanse bruschetta te bereiden. Geniet van de gerechten uit de regio’s die u bezoek in de La Fontaine Dining Room. Neem plaats in de intieme Pinnacle Grill met gerechten geïnspireerd door de Pacific Northwest. Ga voor Italiaans in het Canaletto of kies ervoor om gemakkelijk en comfortabel te dineren in uw stateroom, wanneer u op uw veranda geniet van de mooiste uitzichten.
PD LaFontaineklein PRDM16 Atrium 1025gklein PRDM16 Canaletto 1025Fklein
Aan boord vindt u o.a. de volgende faciliteiten:
Kunst,- en foto galerij
Casino
Bioscoop
Liften
Fitnessruimte en sportfaciliteiten
Kapsalon
Internetcafé
Was/strijkfaciliteiten voor passagiers
Bibliotheek
Mini golf
5 Restaurants
Spa & Sauna
Deck-chairs op de promenade dekken
Shops
Schoonheidssalon 
Zwembaden & Whirlpools
Theater
MV14 PRDM Gym 14110klein PD05 07582klein PRDM16 Shops 1106gklein PRDM16 DigitalWorkshop 1106dklein
Klik hier voor het complete dekplan van ms Prinsendam

In 2018 kunt u dus kiezen voor verschillende cruise bestemmingen met afvaart vanaf Amsterdam. U hoeft dus niet eerst lang te reizen om heerlijk te kunnen genieten van uw cruise. Voor een 14- daagse cruise kunt u bij voorbeeld kiezen uit de volgende routes:
E7M14Sroute bourgondische verkenningsreis EU18 PD 14d ijsland E7N1S4klein E7S14Nklein
Holland America Line biedt u echter ruime keuze uit bestemmingen over de hele wereld en duur van de cruise. Onze reisadviseurs spreken uit eigen ervaring. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.