RSSC Logo Black

Ships Fleet heroImage
Regent Seven Seas Cruises is een luxe ******-cruise rederij met 4 schepen waar all-inclusive ook echt all-inclusive is, zonder verborgen kosten achteraf; van frisdrank, wijnen en sterke dranken tot fooien, specialiteitenrestaurants en zelfs de excursies aan wal zijn onbeperkt inbegrepen.Terwijl uw cruiseschip u naar de mooiste bestemmingen ter wereld brengt, wordt u aan boord omringd door onovertroffen luxe en verwennerij. De op en top persoonlijke service, verfijnd en verzorgd tot in de puntjes en de ultieme luxe van de suites evenaren moeiteloos die van de beste hotels aan land. Door de geringe afmetingen van de schepen, kunnen aanmeren bij de veelal kleinere havens.

Voyager:

De Voyager is 204,20 meter lang en heeft 9 dekken. Ze biedt ruimte aan maximaal 700 passagiers en 447 bemanningsleden. Het schip is uitgerust met 350 suites welke allemaal een eigen privé balkon hebben. In 2017 vaart de Voyager naar Australië, Azië en het Middellands zeegebied.
VOY Atrium 158klein VOY Horizon Lounge Deckklein VOY Signatures01klein

Mariner:

De Mariner is 216,10 meter lang en heeft 8 dekken. Ze biedt ruimte aan maximaal 700 passagiers en 445 bemanningsleden. Het schip is uitgerust met 350 suites welke allemaal een eigen privé balkon hebben. In 2017 vaart de Mariner naar het Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Alaska, Canada & New England.
 MAR 6199 Sette Mari al fresco klein MAR 0536 Theater klein MAR 0191 Observation Lounge klein

Navigator:

De Navigator is 172,50 meter lang en heeft 8 dekken. Ze biedt ruimte aan maximaal 490 passagiers en 345 bemanningsleden. Het schip is uitgerust met 250 suites waarvan 90% een eigen privé balkon heeft. In 2017 vaart een wereld cruise, het Caribisch gebied, Alaska, Noord- Europa en Middellands zeegebied.
NAV Master BR 2012klein NAV Stars Lounge 073klein


Explorer:

De nieuwe Explorer is pas sind juli 2016 aan de RSS familie toegevoegd en is met 224,10 meter en 10 dekken het grootste schip uit deze familie. Ze biedt ruimte aan maximaal 750 passagiers en 552 bemanningsleden. Het schip is uitgerust met 375 suites welke allemaal een eigen privé balkon hebben. In 2017 vaart de Explorer o.a. naar het Caribisch gebied, het Middellands Zeegebied en Noord-Europa. Voor een uitgebreide indruk van de Explorer, bekijk hier de video.
EXP Regent Suite Spa 038klein EXP Spa Infinity Pool klein EXP Compass Roseklein

Aan boord van de RSS schepen vindt u onder andere de volgende faciliteiten:
bibliotheek,
casino's,
bars,
lounges,
kunstgalerij
boutiques
zwembad.
Spa & schoonheidssalon,
fitness center,
U kunt ook aan verschillende workshops deelnemen zoals koken, dans, computer etc.

Laat u op en top verwennen tijdens een van de droomcruises van Regent Seven Seas! Onze reisadviseurs spreken uit ervaring en delen deze graag met u.

RSSC Fish Dishklein REG In suite Champagne klein
Uit het cruise aanbod van Regent Seven Seas:

scan Regent klein