Seabourn Logo2016 Black

SEAB SS055 CaviarInTheSurf VirginGorda no ship 2012 13klein

Rederij Seabourn heeft een kleine vloot met 5 cruiseschepen: de Odyssey, de Quest en de Sojourn voor 450 passagiers en de Encore en de Ovation voor 600 passagiers.

Seabourn Odyssey Seabourn Quest Aerial S3ZppUyzdf0NcM8i1YCigIo cmyk l 2klein Seabourn Sojourn 1440x900 Encore Rendering Exterior c02klein
Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel bij Seabourn. Het zal u dan ook aan niets ontbreken wanneer u kiest voor een luxe cruise van Seabourn. Alles wordt zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen. Seabourn biedt een all-inclusive concept. Hierdoor kunt u naar hartenlust genieten van alle luxe die de schepen te bieden hebben. Alle maaltijden – van casual tot elegant in de restaurants of in uw eigen suite- zijn inclusief (open zitting), drankjes en fooien zijn inbegrepen.

De hutten (buitenhutten en met balkon) zijn heerlijk luxe, ruime suites waar de roomservice 24 uur per dag tot uw beschikking staat en wordt de minibar dagelijks naar uw wensen gevuld. Bij aankomst wordt u begroet met een fles champagne!
Uiteraard zijn een fitness en een luxe spa aanwezig, waar u of lekker in beweging of juist tot rust kan komen en relaxen in de sauna of het stoombad of één van de heerlijke spa behandelingen bijboeken. Op alle schepen vindt u diverse lounges en bars waar u heerlijk kunt genieten van een drankje of van live pianomuziek. Dansen kan in The Club of, indien het weer het toelaat, tijdens het ’Evening under the Stars’ event. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan een cabaret voorstelling, een gokje wagen in het casino, kijken naar een film op het dek of genieten van een wijnproeverij. De rederij heeft op culinair niveau veel te bieden. Er zijn gala-avonden, maar er kan ten alle tijden ook, minder formeel, in andere restaurants gedineerd worden. Voor de actieve gasten is het mogelijk om tijdens de Marina Day, meestal 1 dag per cruise in een zonnig gebied, gratis gebruik te maken van diverse watersport mogelijkheden o.a. kanoën, waterfietsen, kajakken, snorkelen of een frisse duik nemen rechtstreeks vanaf het watersport platform.
Eens kijken hoe het is om aan boord te zijn? Klik op onderstaand filmpje.

Watersports Marina SXHG rPoiHdJQiFXPdGqv6n rgb l rev02 FINALklein  Resp SBNDiff Dining play 705x705 v4 160407klein  Resp SBNDiff Veranda play 705x705 v2 160328klein
U kunt bij Seabourn een cruise kiezen wat het beste bij u past, want zij varen over de hele wereld. De cruiseschepen zijn wat kleiner en dat heeft het grote voordeel dat zij in de meest pittoreske havens kunnen aanmeren.
Seabourn Pool 305
Klik hier om de brochure Seaborn Asia te openen
Klik hier om de brochure Seabourn Europe te openen
Klik hier om de brochure Seabourn Alaska te openen