SD logo RGB white background L kl kl
IT’S YACHTING, NOT CRUISING | ENJOY THE DIFFERENCE

service 3 kl

De uitdrukking “yachting” is niet zomaar een uitdrukking….. het omschrijft de lifestyle aan boord van deze kleinere en intieme schepen; chic en stijlvol. Seadream’s “tweeling” jachten ( Seadream I en II) zijn favoriet als het gaat om informele elegantie en hoogstaande persoonlijke service. De 95 bemanningsleden staan 24 uur per dag ter beschikking om er voor zorg te dragen dat aan al uw grote en kleine wensen wordt voldaan.

Aan boord bent u in het gezelschap van maximaal 110 medepassagiers, veelal actieve mensen met de nodige reiservaring, die zich prettig voelen aan boord van de kleine schepen in plaats van de grote cruiseschepen.

Uitgebreid entertainment aan boord, zoals een grote showlounge en drukke bars, treft u niet aan. Het varen op zich en de culinaire genoegens zijn de belangrijkste ingrediënten van het entertainment. Er is een uitgebreid watersportplatform met o.a. snorkelaccessoires, kayaks en waterscooters om lekker actief bezig te zijn. Ontspannen doet u bij het zwembad, of in de uitstekende luxe Spa, met massages ( eventueel aan dek), stoomdouches en een sauna.

signature 4 small signature 5 small signature 10 small signature 11 small

Uw suite is meer dan comfortabel met o.a. zicht naar buiten, een multi-jet douche, eerste kwaliteit bedden met Belgisch linnen, flatscreen tv, toegang tot e-mail en 24-uur roomservice.

De culinaire verzorging aan boord van SeaDream valt regelmatig in de prijzen. Overheerlijke maaltijden worden à la minute voor u bereid, uiteraard met verse ingrediënten en u heeft aan tafel alle tijd om te genieten van culinaire hoogstandjes, vergezeld door goede wijnen. U kunt kiezen voor een romantische diner aan dek of in de salon te dineren.

Er staan u vele extra’s ter beschikking zoals grote Balinese lounge-bedden aan dek, kaviaar en champagne party’s, goede wijnen en een selectie aan alcoholische en non-alcoholische drankjes, uiteraard bij de prijs inbegrepen. Interessante excursies worden aangeboden, voor individuele excursiewensen is er een ‘activity director’ om u persoonlijk te informeren.

Klik hier voor de aantrekkelijke cruise aanbieding met Seadream.