SS Expedition Logo new 60K1 sans expeditie
Silversea Cruises is een ultra luxe cruise maatschappij met zes all-suite cruiseschepen in haar vloot die wereldwijd varen gedurende het hele jaar. Het hoofdkantoor is gevestigd in Monaco en eigendom van de familie Lefebvre uit Rome. Zij richtten Silversea op in april 1994 met één cruiseschip: de Silver Cloud, in januari 1995 volgde het 2e schip: de Silver Wind. In september 2000 werd Silver Shadow in de vaart genomen en het jaar daarop de Silver Whisper (in september 2001). De Silver Spirit is in december 2009 toegevoegd aan de vloot. In 2017 werd de Silver Muse verwelkomt.ss6951 wind venice klein

Als gast op één van Silversea’s luxe, intieme schepen wordt u begeleid in ongeëvenaarde allure naar ’s werelds meest geliefde regio’s en minder druk bezochte plaatsen waar grote schepen niet kunnen komen. Stap aan boord van één van de schepen van Silversea en treedt binnen in een wereld van ontspannen verfijning, service met een glimlach en reizen in weelde en stijl. Met een service van bijna 1 op 1, vindt u nergens op de aarde een vergelijkbare vakantie bestemming: verwend met geheel op uw wensen afgestemde luxe, reist u van het ene exotische oord naar het andere. Een manier van reizen die u de vrijheid en ruimte geeft die u verdient, ook op vakantie.
                                                                       EX2142 180x180 ss6177 180x180 SS7317 180x180

De Suites aan boord zijn haast onvergelijkbaar met andere rederijen, warm en uitnodigend en tot in detail afgestemd op de behoefte van deze tijd. De Suites zijn voorzien van alle gemakken en het merendeel beschikt over een teakhouten privé-veranda. Persoonlijke service speelt een hoofdrol aan boord, of het nu gaat om het organiseren van een privé excursie, of het arrangeren van een sfeervol diner in uw Suite. Het all-inclusive concept biedt u een complete verzorging met gratis drankjes en culinaire hoogstandjes van gerenommeerde chefs. Een groot scala aan faciliteiten en activiteiten, zorgt ervoor dat u zich volledig naar eigen wens kunt ontspannen.


SS Expedition Logo new 60K1
Voor de nieuwsgierige, avontuurlijke en onderzoekende reiziger biedt Silversea reizen aan met Silversea Expeditions. Deze schepen Silver Galapagos, Silver Explorer, Silver Discoverer en Silver Cloud Expedition brengen u naar de verste uithoeken van de planeet en bieden u tal van excursies die u dichter bij de natuur, wilde dieren of intrigerende culturen brengt. Uiteraard onder begeleiding van de meest ervaren expeditie team brengt Silversea u naar de meest afgelegen en verbazingwekkende plekken op de aarde. Van de rauwe schoonheid van Antarctica tot de inheemse bevolking van Papua Nieuw- Guinea.

                EX2018 UC1504 con gommone1 228x130 silver cloud EX03281 228x130 Silver Explorer EX12911 228x130 Silver Galapagos EX22482 228x130 silver discovery


Klik hier voor de TOPAANBIEDINGEN met de Silver Spirit.