Dag 1:
U vertrekt vanuit Brussel Zaventem naar Rome (Fiumicino) en arriveert in de voormiddag. Na de douane maakt u kennis met uw gids /reisbegeleidster die u tijdens deze driedaagse reis  begeleidt en de hoogtepunten van Rome zal laten zien.

Nadat uw bagage in de touringcar is geladen, gaat het richting haven. In het vissersplaatsje Fiumicino geniet u van een gezamenlijke lunch in een smaakvol restaurant. Aansluitend naar Rome voor een boeiende stadswandeling van circa 2,5 uur o.l.v. uw gids. Welkom in het Antieke Rome met o.a het Colosseum en het Forum Romanum!

colosseum600400  forumromanum600400
Na de stadswandeling staat de touringcar gereed voor uw transfer naar het hotel. ’s Avonds te voet naar een gezellig restaurant voor het diner.

Dag 2:
’s Morgens een heerlijk ontbijt in het restaurant van het hotel. Daarna gaat u te voet, samen met uw gids, naar Vaticaanstad voor een bezoek aan de wereldberoemde Sixtijnse Kapel en de Sint Pieterskerk.

st pieter400    vatican600400
Na dit bezoek gaat u naar een uniek lunchadres, vlakbij Vaticaanstad. Hier staat het aperitief voor u klaar en gebruikt u de lunch. De middag is vrij te besteden. 's Avonds staat voor het hotel de touringcar gereed die u naar de wijk Trastevere brengt. Na een korte wandeling door dit typische stadsdeel arriveert u in een exclusief restaurant voor het diner. Na het diner bent u vrij om de wijk Trastevere op eigen gelegenheid te verkennen dan wel terug te gaan naar het hotel.

Dag 3:
Ontbijten, bagage opslaan en uitchecken, want u wordt opgehaald voor een fietstocht door het- gedeeltelijk autovrije- centrum van Rome. U ziet o.a. de Spaanse Trappen, de Trevifontein, het Pantheon en de Piazza Navona. Op de Campo di Fiori is de koffiepauze gepland.

trevi600400
De 'laatste' lunch is in het centrum van Rome, is niet ver van het hotel. Na de lunch gaat u terug naar het hotel om de bagage ophalen. De touringcar staat dan klaar voor de transfer naar de luchthaven van Rome.

Lijkt u dit een interessante reis voor (bijvoorbeeld) uw medewerkers of leden van uw vereniging? Neem dan contact met ons op. Wij komen desgewenst graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden.