10 prachtige afvaarten voor scherpe tarieven!

10 prachtige afvaarten voor scherpe tarieven bij Holland America Line !

Breng een bezoek aan al uw droombestemmingen in één enkele reisroute. Het is een ontspannen manier om de wereld te ontdekken. Cruisen betekent dat u uw bagage maar één keer hoeft uit te pakken en uw gehele reis in een luxe hut verblijft. Een cruiseschip is uw hotel op het water. Bij aankomst in de haven begint het avontuur direct. Loop over de loopplank het dek op en ontdek de adembenemende pracht en praal aan boord.

Aan boord maakt u kennis met uw room steward. Deze zorgt voor alles wat er in de hut nodig is. Hij zal zeker vragen naar uw persoonlijke voorkeuren en zorgt er tevens voor dat de hut elke dag weer tot in de puntjes is verzorgd.

Geniet tijdens uw cruise van heerlijke maaltijden in de diverse restaurants en cocktails in verscheidenen bars. Afhankelijk van de grote van het schip heeft u vele keuzes. Denk hierbij aan een Italiaans restaurant, een sushibar, een Mexicaan of een steakhouse.

Voor wie een heerlijk verwendagje kan gebruiken, kan zich begeven naar de cruise spa. Even lekker naar de sauna of een thermaal stoombad of toch liever een heerlijke massage? Het kan zeker weten allemaal aan boord van uw cruiseschip. Kinderen kunnen zich amuseren in de speelruimtes of de tienerdisco.

Neem een duik in het zwembad, ga mensen kijken op het dek of ontsnap juist aan de drukte door op een hoger dek in alle rust heerlijk wat te lezen. Bestel een drankje en geniet: Jouw vakantie is begonnen!

Diverse winkels met luxe merken en verscheidene producten en belastingvrije aanbiedingen vindt u aan boord van elk schip. Van specialiteitenchocolade tot exclusieve horloges en juwelen of design kleding.

De avonden staan voor kunst en entertainment. U kunt uw geluk beproeven in een casino in de stijl van Las Vegas of duik in de virtuele werelden van de videospellen. Op de grotere schepen is een bezoek aan het theater de moeite waard. Op de kleinere schepen geniet u van een heerlijk drankje bij relaxte muziek.

Wanneer het schip aanmeerd in een haven kunt u de omgeving gaan ontdekken. Dit kunt u doen door een excursie te boeken of op eigen gelegenheid te gaan met een lokale taxi. Soms ligt het centrum van een stad wel op loopafstand. Ga een hapje eten of drinken op het centrale plein of ontdek de historie van deze stad. Misschien kunt u wel even relaxen aan het strand met een cocktailtje in uw hand.

BENT U ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Maak direct een afspraak voor een persoonlijk reis advies op maat.