Caribbean

Foto’s

Kaart

Informatie

Wuivende palmbomen, uitgestrekte stranden, azuurblauwe zee en altijd een stralende zon. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een Caribische vakantie. De vele eilandjes hebben in dat opzicht veel gemeen, maar cultureel en historisch gezien zijn ze ook weer totaal verschillend. Bijvoorbeeld de Britse invloeden op Barbados, het Spaanse fort in San Juan en de Nederlandse invloed op de Beneden en Bovenwindse Eilanden.

Voor wie zich nog een beetje thuis wil voelen bezoekt de bovenwindse eilanden. Ontdek de prachtige natuur op St. Eustatius, wandel op Saba of ga naar het wereldberoemde strand Maho Beach op St. Maarten.

Het groene, heuvelachtige St. Lucia is goed te combineren voor natuurliefhebbers die ook willen relaxten op prachtige stranden. Op Jamaica bezoekt u het grootste tropische regenwoud van de Caribbean. Bekijk de bijzondere architectuur op Puerto Rico, zwem met varkentjes op de Bahama’s of spot dolfijnen op de Turks en Caicoseilanden.

Een cruise in de Caribbean is de ideale manier om meerdere eilanden in één vakantie te bezoeken. Tijdens het verblijf op uw schip ziet u elke dag een ander eiland in dit exotische gebied. Kom tot rust op de Kaaiman Eilanden met een gemoedelijke sfeer en het dorpje Georgetown waar uw schip voor anker ligt.

Op de Dominicaanse Republiek kunt u de walvishaaien spotten en heerlijk relaxen in een van de vele all inclusive resorts aan een van de prachtige lange witte zandstranden.