Dive & Adventure Parkstad

Foto’s

Informatie

Dive & Adventure Parkstad: Corio Travel Reisbureau Heerlen

Heeft u altijd al eens de schitterende wereld onder de waterspiegel van dichtbij willen bekijken? De prachtige onderwaterwereld doet u versteld staan. Na een geslaagde cursus in het zwembad is het al gauw tijd om zee op te zoeken. Overal ter wereld vindt u geweldige duiklocaties en sommige van deze locaties zijn tot de mooiste duikspots uitgeroepen. Maak kennis met Dive & Adventure Parkstad : Corio Travel Heerlen

Voor duiken heeft u een duikbrevet nodig. Dit duikbrevet dient internationaal erkend te worden. Een beginners cursus duurt ongeveer 4 tot 5 dagen maar de theorie is vaak vanuit thuis al te bestuderen. U dient er rekening mee te houden dat u een medische keuring ondergaat in verband met uw eigen veiligheid. Tijdens een cursus leert u hoe u moet ademhalen onderwater. U kunt aan verschillende niveaus meedoen en steeds een beetje beter worden. Na de beginnerscursus heeft u de mogelijkheid om vervolgcursussen zoals bijvoorbeeld nachtduiken, stromingsduiken, diepduiken en navigatieduiken, maar ook met wrakduiken of fotografieduiken. Met het behalen van het duikbrevet gaat er een wereld voor u open. Overal ter wereld waar een duikschool zit mag u dan gaan duiken.

Zonder duikbrevet kunt u de onderwaterwereld ontdekken door te snorkelen. Dit kunt u overal ter wereld beoefenen. Op veel plekken kunt u snorkelsets huren maar het wordt nog leuker wanneer u uw eigen set van thuis meeneemt. Op veel plekken worden er snorkeltrips georganiseerd. U wordt enthousiast begroet door prachtige vissen en adembenemend koraal.

De grootste en mooiste duikbestemming van de wereld is het Great Barrier Reef in Australië. U komt hier gegarandeerd zeeschildpadden, zeesterren en veel tropische vissen tegen.

De koraalriffen van Sharm el Sheikh aan de Rode zee zijn zeker een bezoekje waard. Het rif is meer dan 500 jaar oud en biedt u een geweldig beleving.

Het Caribisch gebied is een enorm populaire bestemming voor duikers en snorkelaars. De vele eilanden bieden allen een bijzondere ervaring. Parel witte stranden, turquoise blauw water en prachtige vissen.

Wilt u een bijzondere ervaring tijdens een geweldige luxe strandvakantie, duik dan in de onderwereld van de Malediven of de Filipijnen.

In Europa vindt u ook prachtige plekken waar u de onderwaterwereld leert kennen. Wat dacht u van snorkelen langs de rotsachtige kust van Malta? Of ga opzoek naar schildpadden op enkele Griekse eilanden. Maar ook op Tenerife kunt u genieten van prachtige vissen of zwemt u tussen oude scheepswrakken.

Duiken of snorkelen is een prachtige hobby of sport die u overal ter wereld kunt uitoefenen. De onderwaterwereld is een omgeving waar de mens niet thuis hoort, maar toch mogelijk is om even te zijn. U zult versteld staan van alle  kleuren en vormen die u onder water ziet. Voor wie nog nooit gedoken heeft, moet dit echt op zijn bucketlist zetten.

Kennis maken met Dive & Adventure Parkstad? Kom dan langs aan de Oranje Nassaustraat te Heerlen. Het bekende adres van Paul Crombag.

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen en kies voor een bijzondere reiservaring !