Holland America Line ®Boek en profiteer!

Explore4

Compleet verzorgde cruises inclusief:

  • Signature drankenpakket
  • Volpension en 1 diner in restaurant Pinnacle Grill
  • Verlaagde 3e/4e persoonstarieven
  • Flexibele boekingsvoorwaarden

*Op geselecteerde cruises

NOORSE FJORDEN Als er één landschap speciaal ontworpen lijkt te zijn voor een cruise, dan zijn het wel de Noorse Fjorden. Glijd door spiegelgladde, majestueuze wateren van de Noorse Fjorden, met uitzicht op gletsjers, loodrechte rotswanden en watervallen. Dat alles op tientallen kilometers van open zee. Bovendien heeft elke fjord haar eigen unieke kenmerken. De Geirangerfjord heeft talloze watervallen, de wijdvertakte Sognefjord is meer dan 200 km lang en de Lysefjord heeft de beroemde “Preekstoel”: deze vierkante rots torent maar liefst 600 m boven de zeespiegel uit.

DE OOSTZEE, IJSLAND EN GROOT-BRITTANNIË Ontspannen in de stomend hete wateren van de Blue Lagoon in Reykjavík, IJsland of de gastvrijheid van Groot-Brittannië ervaren. In Sint Petersburg de unieke kunstschatten bewonderen met als hoogtepunt de wereldberoemde Hermitage.

MIDDELLANDSE ZEE Een schatkamer van cultuur, een jaloersmakend lekker klimaat en enkele van de meest levendige en mooiste steden op deze planeet. Niet voor niets is de Middellandse Zee een van ’s werelds meest geliefde cruiseregio’s. van antieke tempels tot wereldberoemde musea, van azuurgroene baaien tot lieflijke lavendelvelden. De ene dag genieten op een zonovergoten strand, de volgende dag dwalen door de antieke steden van Rome en nog dezelfde avond neerstrijken op het promenadedek voor cocktail tijdens de zonsondergang. Even ontspannen kan natuurlijk gewoon op een ligstoel bij het zwembad.

Viking Saga’s

7 nachten rondreis Amsterdam met de Nieuw Statendam

Vanaf € 1.289,00 per persoon

Vertrekdatum 2019: 5 mei; 2 juni; 30 juni; 28 juli

Overweldigende natuur rondom Sognefjord & Flåm. Een Unieke passage door de met bochten gevormde Oslofjord.

14 nachten NOORDELIJKE EILANDEN

Vanaf € 3.099,00 per persoon

Vertrekdatum 2019: 4 augustus

Bezoek de beroemde en indrukwekkende Military Tattoo tijdens deze cruise en scenic cruising door de fjorden van IJsland

12 nachten IBERISCH AVONTUUR

Vanaf € 2.099,00 per persoon

Vertrekdata 2019: 15 september

Indrukwekkende reis langs de westkust van Europa. Vele pittoreske havens.

9 nachten Mediterrane legendes

Vanaf € 1.449,00 per persoon

Vertrekdata 2019: 20 april

Door de labyrintische straten van Dubrovnik wandelen en even pauzeren voor een frisse kustwijn in een café met uitzicht op zee en in Rome dwalen door de vele bruggen waar schatten als het Pantheon en het Colosseum te vinden zijn.

12 nachten Adriatische Droom

Vanaf € 2.249,00 per persoon

Vertrekdata 2019: 20 juni; 7 augustus

Sarandë is de aankomende riviera aan de Adriatische Zee. Geniet van een prachtig uitzicht vanaf het middeleeuwse kasteel op de heuveltop en bezoek de vallei van de Tempels in Agrigento in Palermo, een UNESCO Werelderfgoed.

14 nachten Baltische Staten

Vanaf € 2.619,00 per persoon

Vertrekdata 2019: 12 mei; 25 augustus;

De oude stad Tallinn is UNESCO Werelderfgoed. Scenic cruising rondom de archipel van Stockholm

14 nachten Brittannië & Ierland

Vanaf € 2.999,00 per persoon

Vertrekdata 2019: 21 september

In Belfast het imposante Titanic museum ontdekken en de culturele hoofdstad Dublin vol met gezellige pubs.

20 nachten Spitsbergen en IJsland

Vanaf € 5.199,00 per persoon

Vertrekdata 2019: 15 juli

Ontdek de getijde gletsjer en de polaire ijskap van Spitsbergen, verjong u in de stomende BLue Lagoon in Reykjavík, ervaar de mystieke fjorden van IJsland en de passage van Jan Mayen Island en verwonder u over de middernachtzon als onderdeel van deze reis met de pracht van de natuur voorop.

20 nachten IJsland, Fjorden & Groenland

Vanaf € 4.999,00 per persoon

Vertrekdata 2019: 18 augustus

De hoogtepunten van deze cruise zijn de unieke natuur- en landschappen van de fjorden en de Arctische zomer van Groenland met het fenomeen van de middernachtzon en een scenic cruise door de indrukwekkende Prince Christian Sound. Inclusief in deze cruise is een overnachting in Reykjavík, evenals een verblijf op de Faeröer-eilanden, de Shetland-eilanden en de legendarische Schotse Hooglanden.