Groepsreizen & incentives Kerkrade

Foto’s

Informatie

Groepsreizen & Incentives Kerkrade: Corio Travel Reisbureau Heerlen

Groepsreizen

Met uw eigen gezelschap op reis! Met bijvoorbeeld uw personeelsvereniging, uw bedrijf of met een vriendengroep. Rekening houdend met uw budget stellen wij uw groepsreis op maat samen. Met het vliegtuig, de trein of de bus: alles is mogelijk! Denkt u bijvoorbeeld aan een leuke stedentrip, een rondreis of een wintersportreis. Wij denken met u mee en geven u goed advies. Heeft u een reis gezien uit ons aanbod die u met uw groep wilt maken? Ook dat regelen wij graag voor u.

Incentives

De ideale manier om uw best presterende klanten, uw afnemers of uw medewerkers te belonen voor hun prestaties! Stimuleer en motiveer uw medewerkers en verstrek de relatie met uw klanten door middel van een fantastische reisbelevenis. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een unieke incentive-reis op maat. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke wensen en eisen voor wat betreft de invulling van het programma.

Kennis maken met Groepsreizen & Incentives Kerkrade? Kom dan langs aan de Oranje Nassaustraat te Heerlen. Het bekende adres van Paul Crombag.