Malediven

Foto’s

Kaart

Informatie

No News, no shoes!
Wegdromen op de Malediven! Een lange slinger van 1200 koraaleilanden in de Indische Oceaan vormen samen de Malediven. Slechts een honderdtal eilanden zijn voor reizigers te bezoeken. Onthaasten is het motto op deze idyllische atollen.

De Malediven archipel mag gerust een natuurwonder worden genoemd. De sneeuwwitte stranden en oogverblindende onderwaterwereld met kleurrijke vissen bieden een uitgelezen basis voor een onbezorgde vakantie. Als u ergens de tijd stil kunt zetten is het hier.
Op de eilanden vindt u luxueuze en idyllische resorts die u een geweldige tijd garanderen en u even alles om u heen kunt vergeten.
Dit is dé plek voor romantici of honeymooners. Zij kunnen zich extra laten verwennen in een heerlijke spa in een van de luxe resorts. Doordat het maar op een select aantal eilanden mogelijk is om te verblijven worden de lokale leefwijze en tradities zo min mogelijk aangetast. Dat maakt de beleving nog authentieker.

Wie letterlijk eventjes wil onderduiken hoeft niet verder te zoeken. De Malediven worden niet voor niets geroemd als een van de beste duik en snorkelbestemmingen ter wereld vanwege het bijzondere onderwaterdecor.

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen en kies voor een bijzondere reiservaring !