6 dagen New York City

Dag 01

U vliegt vanaf Brussel direct naar New York. Dit is ook mogelijk vanaf Amsterdam of Düsseldorf. U komt in de middag aan op de luchthaven

Na aankomst in op de luchthaven New York wordt u per transfer naar het hotel gebracht. De transfertijd bedraagt ongeveer 1,5 uur.

 

Een geweldig boetiek hotel is het 4 sterren Hudson New York hotel in Manhattan. Het hotel ligt op ruim 300 meter van de metrostations Central Park en Columbus Circle, en beschikt over een lobby binnentuin met bomen en klimopmuren. Het hotel biedt diverse faciliteiten, waaronder verschillende eetgelegenheden, een fitnesscentrum en conciërgediensten.

U verblijft 5 nachten in een standaard tweepersoonskamer op basis van logies.

Het hotel beschikt over verschillende eetgelegenheden en bars, waaronder Umami Burger, Private Park, Sky Terrace, Library Bar en Hudson Bar. Sky Terrace biedt uitzicht op de stad en de rivier de Hudson.

Het Hudson New York ligt op 1,2 km van Times Square. Het Museum of Modern Art bevindt zich op 1,3 km afstand. Tijdens uw verblijf in New York kunt u ook een concert bezoeken in onder andere Lincoln Centre en Carnegie Hall, op 650 meter van het hotel.

Dag 02

Vandaag gaat u de stad ontdekken. Start 48 uur hop-on-hop-off dubbeldekker tour, audio gids met Engelse of Duitse uitleg.

 

De Zuidelijke route gaat naar 9/11 Memorial, het Vrijheidsbeeld, Wall Street en de China Town. Elk half uur vertrekt de bus.

Dag 03

Vandaag ontdekt u de andere kant van New York. De noordelijke route naar onder andere Central Park, musea met o.a. bezoek aan Museum of Modern Art, Rockefeller Centre en Empire State Building.

Dag 04

In Soho maakt u de High line wandeling van 2.5km. Daarna is het tijd om te shoppen in Manhattan of u kunt een mooie wandeling maken door Central Park.

Dag 05

Bezoek nog één van uw favoriete museums en daarna naar Times Square voor de laatste souvenirs.

Dag 06

De ochtend heeft u nog enkele uurtjes tijd in New York, want rond het middag uur wordt u bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht. De transfertijd is ongeveer 1,5 uur.

In de late namiddag vertrekt uw vlucht weer terug naar Brussel waar u de volgende ochtend vroeg arriveert. Na het ophalen van uw bagage wordt u door de privé taxi weer opgehaald en naar huis gebracht.

Bent u enthousiast geworden?

Wij kunnen deze voorbeeldreis geheel aan uw wensen aanpassen en invullen.

Indicatie reissom € 1.345,00 per persoon

Maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies op maat.