Nieuw Zeeland

Foto’s

Kaart

Informatie

Een geweldig land aan de andere kant van de wereld, één van de verst mogelijke bestemmingen die u kunt maken is naar het land van de Maori’s, Nieuw Zeeland. Een land met prachtige natuur en landschappen en met gezellige steden. Er zijn besneeuwde berggebieden, oude gletsjers, immense fjorden, meren, rotsformaties, vulkanen en prachtige stranden. In het water rondom Nieuw-Zeeland kunt u uitstekend duiken naar koraalriffen, scheepswrakken en veel kleurrijke vissoorten. Nieuw Zeeland staat bekend om haar overweldigende en ongerepte schoonheid. Altijd al eens oog in oog willen staan met pinguïns? Bezoek het Zuidereiland en vindt er naast Pinguïns ook walvissen, dolfijnen, zeehonden en zeldzame vogelsoorten.

Zowel het Noordereiland als het Zuidereiland is perfect om gemakkelijk per camper of auto door rond te reizen. Maak adembenemende wandelingen en kom op de meest bijzondere plekken.

Op het Noordereiland ligt de indrukwekkende metropool Auckland, het paradijselijke Bay of Islands, het vulkaanrijke Tongariro Nationaal Park en de dampende modderpoelen van vulkanische Rotorua. Hier leeft een deel van de Maori’s nog zeer traditioneel. Neem een kijkje in hun dagelijkse leven en luister naar de mythologische verhalen over het land van de lange witte wolk. Rotorua is een natuurgebied van fel groen-oranje geisers tot pruttelende modderputjes en van regenwouden tot helderblauwe meren.

Het zuidereiland staat bekend om de bergen, vele schapen en de helderblauwe meren. Tussen de bergtoppen liggen de fjorden waar het natuurschoon per kajak of per cruise ontdekt kan worden. Queenstown is een gezellige plek waar vandaan vele outdoor activiteiten ondernomen kunnen worden.

Omdat de afstanden niet zo groot zijn als in Australië, is Nieuw Zeeland een populaire bestemming. Maak schitterende rondreizen en ga op avontuur. Ontmoet de vriendelijkheid van de Kiwi’s en maak kennis met de oorspronkelijke bewoner van dit unieke land, de Maori.

 

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen en kies voor een bijzondere reiservaring !