Safari reizen Kerkrade

Foto’s

Informatie

Safari reizen Kerkrade: Corio Travel Reisbureau Heerlen

Heeft u altijd al een droomvakantie willen maken? Dompel uzelf onder in de Afrikaanse cultuur tijdens een bijzondere safari. Bezoek beroemde wildparken en spot de Big 5! Tijdens een safari vakantie overnacht u tussen de wilde dieren in een sfeervolle tent of een luxe lodge waarbij u uitkijkt op de savanne. Wij van Safari reizen Kerkrade: Corio Travel Reisbureau Heerlen helpen je graag

Met een compleet verzorgde reis ontdekt u de Afrikaanse wereld. Per 4×4 aangedreven jeep of met een minibus rijdt u door het prachtige Afrikaanse landschap. Uw privé gids weet de beste plekken om de wilde dieren te spotten. Dineer ‘s avonds bij het kampvuur en misschien hoort u in de nacht, terwijl u in uw tent of lodge ligt, de wilde dieren wel brullen.

In Kenia leert u de gastvrije Masai bevolking kennen en kijkt u uw ogen uit tijdens de grote trek, waarbij duizenden zebra’s, gnoes en gazellen over savanne en rivieren trekken op zoek naar water en voedsel. De Ngorongoro-krater in Tanzania is een wereldberoemde vulkaan krater waar u prachtige natuur en dieren tegenkomt. In Zuid Afrika bezoekt u het beroemde Krugerpark en overnacht u in een moderne lodge met uitzicht op een rivier waar u regelmatig wilde dieren uit de rivier ziet drinken. Breng een bezoek aan Zambia of Zimbabwe en u ziet niet alleen wilde dieren maar komt u oog in oog te staan met de imposante en werelds grootste watervallen, de Victoria Falls.

Geniet van langslopende zebra’s en antilopen tijdens een leuke fietstocht, wandel door een enorme kloof, maak een bijzondere boottocht op zoek naar nijlpaarden of u vaart per kano over de rivieren en in de avond ziet u rustig de zon achter de savanne verdwijnen.

Overnachten in een sfeervolle tent of luxe lodge is een geweldige ervaring. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals een eigen badkamer en er is elektriciteit. Een tweepersoonsbed wordt bedekt met een klamboe en terwijl u op uw terras zit heeft u een geweldig uitzicht.

Tijdens een safari rijdt u door een enorme dierentuin zonder hekken waar u oog in oog komt te staan met de leeuw, olifant, buffel, luipaard of neushoorn!

Kennis maken met Safari reizen Kerkrade? Kom dan langs aan de Oranje Nassaustraat te Heerlen. Het bekende adres van Paul Crombag.

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen en kies voor een bijzondere reiservaring !