Thailand

Foto’s

Kaart

Informatie

Thailand is het land van de Glimlach! Het bruisende centrum van Bangkok bestaat uit talloze tempels, paleizen, de drijvende markten en u vindt er vele heerlijke eetgelegenheden. Een ontmoeting met een boeddhistische monnik in een van de mooie tempels is een bijzondere belevenis.
In het bergachtige noorden vindt u nog echte inheemse bevolking die vaak een gezellige en typische Thaise Kookcursus aanbieden. Een vergetelijke ervaring in Thailand is het wassen en voeren van olifanten. In het noorden vindt u de bijzondere stad Chiang Mai, die per nachttrein eenvoudig vanuit Bangkok te bereiken is.
Vanuit het in de buurtgelegen Chiang Rai brengt u een bezoek aan de Gouden driehoek. Het noordelijkste punt waar Thailand, Laos en Myanmar bij elkaar komen.
Ontdek een stukje geschiedenis in west Thailand en maak een zeer bijzondere excursie naar de Birma spoorlijn.

Gaat u liever voor zon, zee en strand naar dit bijzondere land breng dan zeker nog een bezoek aan Zuid Thailand waar u wordt overgoten met blauwe zee, parelwitte stranden op een van de vele eilandjes.
Vanaf het toeristische eiland Phuket kunt u met een longtail boot richting het prachtige James Bond eiland. Vanuit Krabi vertrekken vele bootjes naar de paradijselijke eilandjes zoals Koh Phi Phi waar u de kans heeft om te duiken of te snorkelen tussen de mooie koralen. Koh Phangan is beroemd om zijn Full Moon Party’s en op Koh Samui vindt u heerlijke verkoeling bij de vele prachtige watervallen.
Het grote aantal eilanden in Zuid Thailand maakt het ideaal om te eilandhoppen.

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen en kies voor een bijzondere reiservaring !