Zon & strand vakanties Roermond

Foto’s

Informatie

Zon zee & strand vakanties Roermond: Corio Travel Reisbureau Heerlen

Cocktails drinken in het All Inclusive resort en een wandeling maken over de boulevard aan het geweldige lange zandstrand. Watersporten in overvloed en struinen door de straatjes van het gezellige centrum. Zoek een strandbedje op, voel het strand tussen uw tenen en de wind door uw haren en kom helemaal tot rust. Af en toe de zee in voor een heerlijk verfrissende duik bezorgt u een geweldig vakantiegevoel. Maak kennis met Zon zee & strand vakanties Roermond: Corio Travel

Dichtbij of ver weg, zon, zee en strand in overvloed. In de Middellandse vindt u lange zandstranden of vele idyllische baaitjes. Maar ook in de Caribbean zijn er ontelbare parelwitte stranden met wuivende palmbomen waar u de hele dag met een goed boek kunt genieten van de zon. Ontspan en geniet van de natuur op de Seychellen, Malediven of Mauritius. Combineer strand en cultuur in Griekenland of Kroatië.

Liever even weg van de massa en opzoek naar kleinschalige, bijzondere en authentieke vakantieadresjes?

Een heerlijk hotel gelegen in een karakteristiek Italiaans dorpje, prachtige villa’s met uitzicht op zee, een modern appartement in een tropische tuin of een bungalow voor de hele familie. Maak een fly&drive langs bijzondere plekken en laat de massa achter u.

Kennis maken met Zon zee & strand vakanties Roermond? Kom dan langs aan de Oranje Nassaustraat te Heerlen. Het bekende adres van Paul Crombag.