Reisbureau Paul Crombag

Een heel leven lang in de reiswereld ! Ja, dat mag je wel zeggen. Na mijn start bij Reisbureau Solair in 1970 en enkele jaren als bedrijfsleider bij een Limburgse keten, ben ik in 1978 gestart als onafhankelijk reisadviseur en –organisator. Het is geweldig als je van je passie je beroep kunt maken en dat is mij gelukt. Mijn lievelingsbestemmingen zijn door de jaren heen ook geliefd geworden bij onze grote, vaste klanten kring; allereerst was er de liefde voor het hele Middellandse Zeegebied, met geweldige diversiteit en prachtige cultuur en natuur. Later kwam daar het echte Afrika bij met zijn fantastische natuur, maar ook Noord- en Zuid Amerika bieden voor elk wat wils. Vanuit onze winterresidentie ( van 2010 tot en met 2015 op de Filipijnen) waren wij in de gelegenheid om heel Azië te ontdekken en voor onze klanten bijzondere plekken te vinden. Op weg naar mijn gouden jubileum in de reiswereld, wil ik graag nog elke dag voor onze klanten de leukste reis samenstellen; dat is het mooiste wat er is!

Corio Travel: Het enige echte Reisbureau van Paul Crombag

Coriotravel, het enige echte Reisbureau Paul Crombag en Margot Vanderbooren in de Oranje Nassaustraat 3 in Heerlen. Onze specialisten zijn ‘wereldwijd thuis’ op het gebied van cruises, reizen op maat, rondreizen, safari’s, stedenreizen, dive & adventure, groepsreizen & incentives. Wij bieden u het meest uitgebreide aanbod van alle Duitse touroperators aan. Coriotravel inspireert… met creatieve voorstellen naar buitengewone reisbestemmingen. Wie verzekerd wil zijn van een voorspoedige reis en een prettige vakantie, praat met de reisplanners van Coriotravel. Onder het motto: “Uw reis is onze garantie!” heten wij u welkom namens het team van Coriotravel.

Coriotravel bestaat uit specialistische reisplanners. Het team wordt aangestuurd door Paul Crombag en Margot Vanderbooren. Paul en Margot hebben tientallen jaren ervaring in de reisbranche, zij geven onafhankelijk reis- en vakantieadvies (Coriotravel is namelijk een onafhankelijke reisorganisatie) en, heel belangrijk: zij bereisden alle werelddelen en bezochten vele landen. “Iedere vakantiebestemming die Coriotravel aanbiedt, is door ons persoonlijk getoetst en getest op locatie. Vandaar onze slogan: Uw Reis, Onze Garantie.”

De reisplanners van Coriotravel zijn ‘wereldwijd thuis’ en hebben verstand van volledig verzorgde vakantiereizen, rondreizen, fly-drive, stedentrips en groepsreizen. Wie verzekerd wil zijn van een voorspoedige reis en een prettige vakantie, praat met onze reisplanners. Zij zijn klantvriendelijk, betrouwbaar en bereikbaar en bieden u het meest uitgebreide aanbod van alle Duitse touroperators en reisorganisaties.

Tot snel bij Reisbureau Paul Crombag

 

Reisburo Paul Crombag

Corio Travel | Het enige échte Reisburo van Paul Crombag