Seabourn ®

Seabourn ® heeft 5 kleine all-inclusive schepen met goede culinaire mogelijkheden.

De ultra luxe rederij Seabourn ® heeft met vijf kleine intieme cruiseschepen een kleine vloot met 229 tot 300 suites. Seabourn ® biedt een all-inclusive ervaring met veel persoonlijke aandacht. De havens waar wordt aangelegd, zijn veelal wat kleiner. Seabourn ® biedt en persoonlijke service van hoog niveau maar toch informeel. De crew wordt wereldwijd geworven en geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring. Er is letterlijk één op één service.

Drankjes zijn inclusief, zo staat bij binnenkomst in uw hut de champagne al klaar. Er zijn buiten hutten en hutten met balkon, en ruime suites waarin bijvoorbeeld een gevulde koelkast, naar uw wens, inclusief is. Er is een ruime badkamer met bad en aparte douche, walk-in closet en een flat-screen tv.

Seabourn ® biedt verder een all-inclusive concept. Alle maaltijden – van casual tot elegant in de restaurants of in uw eigen suite- zijn inclusief (open zitting). De rederij heeft op culinair niveau veel te bieden. Wereld beroemd Michelin chef kok Thomas Keller zorgt in restaurant The Grill voor een perfecte diner ervaring!

Gala-avonden vinden plaats maar diezelfde avond kan er ook minder formeel in andere restaurants gedineerd worden. Watersporten vanaf het watersport Marina zijn inclusief. Uiteraard zijn een spa en fitness aanwezig, waarbij een massage, Pilates- of yogalessen inclusief zijn.

 

 

De schepen van Seabourn ®

Seabourn Odyssey ® (2009) – 450 gasten
Seabourn Sojourn ® (2010) – 458 gasten
Seabourn Quest ® (2011) – 458 gasten
Seabourn Encore ® (2016) – 600 gasten
Seabourn Ovation ℠ (2018) – 600 gasten

 

The Seabourn Difference.


Seabourn Ovation

Een sfeerimpressie van het scheepsbezoek aan de Seabourn Ovation.

Buiten was het slecht weer maar binnen scheen de zon!!! Wat een geweldig schip.
Heldere kleuren, mooi afgewerkt met warm teakhout. Prachtige kunstwerken, vaak van glas zoals ook het Atrium.
Fantastische restaurants met een overweldigende wijnkaart. En all-inclusief !!!
Royale suites en heel veel buitenruimtes om te loungen, zwemmen en van het goede leven te genieten!!!