Linda van Bakel

 

Begin 2018 ben ik in contact gekomen met Paul Crombag en vanaf 1 april mag ik mij de nieuwste aanwinst van Corio Travel noemen. Sinds 2015 heb ik ervaring in het verkopen van reizen en dit doe ik nog altijd met veel plezier. De afgelopen jaren heb ik onder anderen een rondreis door Thailand en Cuba gemaakt, een weekendje Marrakesh, een autoreis door Amalfikust maar ook ben ik in Kreta geweest en heb ik diverse steden bezocht. In 2013 – 2014 heb ik ook nog op het prachtige eiland Bonaire gewoond en een lang verblijf van 2 maanden in een kasteeltje in de Ardèche.

Groot fan ben ik van Google Maps. Dit helpt mij bijna dagelijks bij het plannen en zoeken van nieuwe bestemmingen. Via deze site heb ik vaak al een kijkje mogen nemen op een plek waar ik nog niet ben geweest.

Ik zet me voor de volle 100% in om de reis die ik voor u uitzoek tot een succes te maken. Of dit nu een weekendje Barcelona is, een rondreis door Zuid Afrika of een cruise in het Caribische gebied, u verdient absoluut de reis van uw leven!